На 23 октомври в София ще се проведе networking събития за стартъпи, организирано от образователната платформа Myeducationclub.com. MEC’s MatchMaking for Start-ups Vol.3 Sofia ще започне от 19 ч. в BitBurger Club.

Събитието е подходящо за всички, които имат страхотна идея за стартъп и си търсят партньори или инвеститори. Добре дошли са всички стартиращи предприемачи, фрийлансъри или студенти, търсещи допълнителни възможности за реализация и трупане на опит, както и всички, които просто искат да се запознаят с иновативни и креативни хора и да обменят идеи.

Това е третата софийска #Speed-#dating среща за стартъпи, фрийлансъри и съоснователи, която My Education Club организира. Събитието е напълно безплатно, но местата са ограничени, затова е нужна предварителна регистрация в тази форма – https://forms.gle/MreWYi9gRrc9VWYY7

Сподели
Предишна страницаКажете сбогом на гладенето
Следваща страницаУчените намериха начин да създадат виртуални вселени
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.