Чакането приключи! Офис пакетът на Microsoft пристигна и може да бъде свален за тестване безплатно от страницата на компанията.

Microsoft Office 2013 включва Word, Excel, PowerPoint, OneNote и Outlook. Новата версия на офис пакета е с нов дизайн, който да отговаря на Metro дизайна, с който работи в последно време компанията.

Някои от новите функции в приложенията в пакета включват работа с онлайн изображения и редактиране на PDF файлове.

Microsoft обяви, че прекратява поддръжката на Office в Windows XP и Vista. Собствениците на PC с тези версии на Windows няма да могат да ъпгрейднат до последната версия на Office 2013.

„Трансформирахме Office за да „прегърне“ някои дизайнерски концепции и принципи като тези във Windows 8, Windows Phone 8 и Metro. Това все още е продукт, но този път се фокусираме върху Office като услуга. Ние ъпдейтваме цялата продуктова линия, за да се подготвим за Windows 8″, казаха от Microsoft на специално събитие в Сан Франциско. 

Microsoft Office 2013 може да бъде свален напълно безплатно, като финалната версия се очаква в началото на следващата година. Специална preview версия ще бъде достъпна през октомври тази година за собствениците на Windows RT.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=J-3uK2bRNnE]

Източник: Geeky Gadgets 

2 Коментари

Comments are closed.