meizu-nokia mx4

Повечето технологични маниаци вече са запознати с марката Meizu, като можем да кажем, че MX4 и MX4 Pro са достойна конкуренция на голяма част от смартфоните на пазара – добре направени са, имат страхотни спецификации и са на сравнително достъпна цена. Големият минус тук, е че за съжаление устройствата не могат да се купят лесно от потребителите в западните пазари.

ВИЖ ОЩЕ: ТАЗИ КОНЦЕПЦИЯ НА HTC HIMA ACE ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В РЕАЛНОСТ

По всичко изглежда, че Meizu има желание да предлага своите продукти извън Азия, но се притеснява, че те няма да задоволят предпочитания на клиентите в останалите пазари, или поне това сочат последните слухове. Редица технологични блогове публикуваха информацията, че Meizu ще влезе в партньорство с Nokia за нов смартфон, който носи кодовото име MX4 Supreme.

Устройството ще бъде с характерния за флагманите на Meizu дизайн, но хардуерът и софтуерът ще бъдат в ръцете на Nokia. Тук трябва да разочароваме феновете на финландската компания, като кажем, че ако MX4 Supreme се превърне в реалност, той ще бъде с логото на Meizu, тъй като Nokia все още не може да пуска смартфони със своето лого, заради сделката с Microsoft, но ще бъде интересно да видим продукт, дело на съвместната работа на двата производителя.