HTC-Hima-Ace-concept-by-Hasan-Kaymak-2

Около следващия флагман на HTC има доста слухове през последните седмици, като до момента едно е сигурно – той ще бъде представен на 1 март в рамките на Световния мобилен конгрес. Спекулира се, че тайванците може да променят името на топ устройството с HTC Hima, както и че след малко повече от месец може да видим още две негови версии – Ultra и Ace Plus.

ВИЖ ОЩЕ: BLOOMBERG: SAMSUNG ЩЕ ИЗПОЛЗВА СВОЯ EXYNOS ПРОЦЕСОР ЗА GALAXY S6

Докато очакваме HTC One M9/Himа ще ви представим една концепция, която е базирана на характерния за команията дизайн и въображението на нейния създател. Тя е дело  на Хасан Кеймак и ни представя модела HTC Hima Ace. На изображенията виждаме, че смартфонът е с лъскава метална изработка, а екранът му е от край до край, което му придава доста изчистен и елегантен външен вид.

Интересни са промените в задната страна на устройството. Според вижданията на дизайнера Hima Ace ще бъде по-добре с една камера, но пък за сметка на това той е добавил тройна LED светкавица за по-добри снимки при слабо осветление. Трябва да признем, че тази концепция не изглежда нереалиситчна и реално може да се надяваме на нещо подобно от HTC. Когато такива неща се появяват онлайн няма как да не си зададем въпроса защо големите компании не наемат тези дизайнери, които създават страхотни телефони, харесвани от много потребители и понякога по-добри от реалния продукт.

На вас харесва ли ви тази версия на HTC Hima Ace и бихте ли си я купили, ако тя се превърне в реалност?