Роботизирано монтиране на телевизори с изненадващи функции

Находчивата разработка предлага функции, които не са налични в други монтажи. MantelMount представя автоматизирания си стенен монтаж за телевизор MM860 с функционалност Drop Down & Swivel.

Роботизираният монтаж MM860 е подходящ за телевизори с диагонално измерване от 55 “- 100”. Той предлага вертикален спад до 30 “. Разстояние до стената от 20,5” – 24 “ и въртящ капацитет до 25 ° от всяка страна.

Автоматизираният MM860 робот Mount е превъзходно решение за автоматизация на дома. Той работи с всички популярни системи за управление, включително Control4, Crestron, RTI, Savant, Logitech и URC. MM860 може да се управлява чрез включеното RF дистанционно, както и с помощта на инфрачервени дистанционни от Logitech и URC.

Този моторизиран телевизионен монтаж Smart Ready ™ автоматично намалява и завърта телевизора на нивото на окото за комфортно изживяване при гледане на домашно кино. Това е идеалното решение за висококачествени инсталации на стена или над камина.

За потребители с телевизори, монтирани над камина, мониторът за измерване на температурата на MM860 автоматично повдига телевизора до началното си положение, ако бъде открита опасна топлина. Тази функция е особено полезна при наличието на системи за домашна автоматизация, програмирани да стартират камината, без да е под пряк надзор.

Патентованият софтуер и прецизни електронни задействащи механизми позволяват на автоматизирания MM860 роботизиран монтаж да се спуска и върти едновременно с едно движение. Това е само една от функциите, които не се предлагат в други подобни монтажи. Уникална за MM860 е технологията за определяне на мощността, която открива, кога телевизорът е включен и автоматично го понижава до любимото предварително зададено място.

Автоматизираният робот MM860 Robotic Mount се доставя стандартно с твърд стоманен корпус. Той служи за прикриване на повдигащите рамена. Корпусът може да бъде монтиран на повърхността или да се повдигне за позициониране на телевизора към стената. Това допринася за елегантен дизайнерски вид.

Роботизираният монтаж лесно се разпознава от домашната ви мрежа и се предлага в комплект с вграден уеб сървър. Той служи за конфигурация на браузъра. Актуализирането му до най-новия софтуер и фърмуер от интернет е елементарна операция, позволяваща напълно оптимизирана производителност при инсталиране.

Впечатляващият списък от функции включва множество предварително зададени памети за различни позиции на гледане. Възстановяване на загуба на енергия, което запазва последното място на монтажа в паметта. Вертикални и хоризонтални граници на движение, които предпазват телевизора от удари по стената или камината. Управление на кабели за чисти и организирани окабелявания. И накрая, мощен борден компютър.