Samsung-Galaxy-Note-4-with-Android-5.0-Lollipop-with-refreshed-TouchWiz-Nature-UX-3.0

Вече видяхме снимки и видеа на Galaxy S4 и S5 със ранна версия на Lollipop, вчера ви показахме първи снимки на Note 4 с Android 5.0, а днес ще видите скрийншоти, както и операционната система в действие.

ВИЖ ОЩЕ: СТРАХОТНО 4К ВИДЕО С GALAXY NOTE 4

Първото, което се забелязва е, че голяма част от приложенията и потребителския интерфейс са ъпдейтнати, така че да отговарят на новия Material Design. Промени се забелязват и в падащото меню с нотификациите. Разбира се, както повече от вас вече знаят, трябва да очаквате доста наситени цветове с новата версия на операционната система на Google.

Положението на икона на S Finder все още не е променено, както е при Galaxy A3 и A5, но трябва да имате предвид, че тук говорим все още за ранна версия, така че не можем да сме сигурни, че това ще остане така. В менюто с настройки вече може да скролвате в различни табове за различните раздели. Всички вградени приложения, като съобщения, календар, имейл, часовник и т.н., също са подобрени.

Видео:

Все още не се знае кога точно ще бъде официалното пускане на ъпдейта до Android 5.0 Lollipop за Galaxy Note 4, но ще информираме нашите читатели, когато научим повече подробности.

За тези от вас, които притежават Note 3, също ще покажем скрийншоти и видео, благодарение на колегите от SamMobile. От тях се вижда как потребителският интерфейс TouchWiz на Samsung изглежда на миналогодишния фаблет. Тук Android 5.0 Lollipop е доста сходен с това, което видяхме на Galaxy S4. Единствено Settings и Multi-Window са ъпдейтнати. Основните зелени елементи на Lollipop са заменени с традиционния за Samsung син цвят. Промените в дизайна най-добре се виждат на прикачените скрийншоти, които показват всички нови подобрения. И тук, отново ще кажем, че все още става дума за ранна версия и някои от нещата могат да се променят преди официалното пускане на актуализацията.

Видео: