Този месец веригата школи по програмиране навършва девет години

 

Веригата школи по програмиране и креативни дейности Logiscool спечели трета международна награда в рамките на една година. Digital Education Awards присъдиха на нейната поредица от курсове „Програмиране и Дигитален Свят“ приза за „Най-добър нов дигитален курс“.

След отличия като Европейската награда за франчайз като най-добра международна марка и оценката „Отличен“ от един от най-престижните органи за сертифициране на образованието – Education Alliance Finland (EAF), настоящата награда е поредно признание, че международната верига от школи трансформира образованието и технологиите и допринася за растежа на динамично развиващата се EdTech индустрия.

Престижната награда за цифрово образование отличава най-добрите дигитални хора, продукти и платформи, които стимулират качествено образование и учене по целия свят. Призът показва, че Logiscool се радва на предимство на пазара и признание от клиентите и партньорите си за стойността, която предлага.

През този месец веригата навършва девет години, като за този кратък период тя успя да се превърне в глобален франчайз, присъстващ в 35 държави на 5 континента. През 2022 г. основателите на Logiscool Анита Бройер и Гюла Цитари бяха включени в класацията на Forbes „100-те най-успешни унгарски предприемачи“. Поредното признание през миналата година беше включването на компанията към списъка на Forbes Cloud 50 в Унгария, в който влизат успешни фирми от областта на електронната търговия, финансите, селското стопанство, здравеопазването, ИТ и образованието.

Съоснователите на  Logiscool България Ива Янкова и Николай Цонев от своя страна бяха сред избраните за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в страната ни. У нас веригата вече има няколко франчайз партньора в София и Пловдив, като продължава да набира нови франчайзополучатели. Интересът към предлагания от нея бизнес модел непрекъснато нараства, а сред причините за това са устойчивите ценности, свързани с познанието и подобряването конкурентоспособността на младите хора в България, както и увеличаващото се търсене на услуги за обучение по програмиране и дигитална грамотност.

Сподели
Предишна страницаVivacom вече предлага новите модели на смартфони vivo
Следваща страницаViber пуска Бизнес профили
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.