LG-g2

Изглежда вече имаме малко детайли относно излизането на новия смартфон на LG в Европа и САЩ. Очаква се продажбите на устройството да стартират през септември, когато и тези на iPhone 5S и iPhone Lite.

LG планува да пусне смартфона G2 в колкото се може повече страни през първите няколко месеца от старта на продажбите, като това число трябва да нарасне до 100 държави между втория и трети месец от излизането му.

Корейците ще представят G2 официално на събитие на 7 август. Смартфонът ще излезе първо в Южна Корея през август, а потребителите в САЩ и Европа ще му се радват през септември.

LG G2 ще предложи новия супертънък 5.2-инчов LCD дисплей с Full HD резолюция, тъч контролни бутони на задния панел, четириядрен Qualcomm Snapdragon 800 процесор с тактова честота от 2.3 GHz, както и 2 GB RAM памет и 13-мегапикселова камера.

Източник: Unwired View

Сподели
Предишна страницаVivacom със знаково телеком нововъведение в медицината
Следваща страницаОфициално: Samsung Galaxy Note 2 със Snapdragon 600 процесор
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg