След толкова чакане най-накрая видяхме тазгодишните модели смартфони на Apple. Същата външност, но подобрен хардуер – това са iPhone 6S и iPhone 6S Plus. Независимо дали сте фен на продуктите на Apple, или предпочитате Android, ще ви е интересно да видити как телефоните на американския гигант стоят редом до едни от най-нашумелите флагмани напоследък.

В таблицата по-горе са поместени както Android смарфони, така и такива от Microsoft. Присъства и чисто новата Xperia Z5 Premium от Sony, която изпъква с 4K резолюция на дисплея. Тъй като iPhone се слави със своята камера, а тази година тя дори получи сериозен ъпгрейд, можете да обърнете внимание на разликите между смартфоните със завидни такива характеристики.

Разбира се, когато говорим за смартфони, колкото и разлики да има, на хартия никога не може да се каже кой е по-добър (ако изобщо това е възможно). Така че днешната таблица е по-скоро само за общо сравнение. Как наистина се справят новият iPhone 6S и неговият по-голям брат iPhone 6S Plus ще разберем, когато той дойде в България и попадне в ръчичките ни за ревю. А до тогава – вижте таблицата и споделете мнението си с нас в секцията за коментари.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS