Въпреки, че сякаш забелязваме нуждата от чистота доста повече след избухването на пандемията от Covid-19, тя винаги е била нещо ключово за нормалното и пълноценно функциониране на всеки един от нас. Дори след като овладеем пандемията и се върнем към нормалния си ритъм на живот, всякакви микроби, вируси и бактерии ще продължат да излагат здравето ни на риск. Затова и ще трябва да държим чисти и дезинфекцирани не само ръцете си, но и повърхностите около себе си, именно защото здравето е на първо място. А то се постига с редовно миене, качествени препарати за почистване, апарати за дезинфекция на ръце на ключови места в ежедневието и най-важното – отношение и внимание.

За щастие редица фирми предлагат иновации в тази област и вече има все повече и по-лесни начини да сме винаги чисти и дезинфекцирани. Пример за това е лекотата, с която човек може да постави безконтактна система за дезинфекция на ръце в офиса или дома си, така че винаги да се чувства абсолютно защитен.

Как работи HDS – Aвтоматичен апарат за дезинфекция на ръце 

Точно това предлага Hand Disinfection System (HDS) – автоматичен апарат за дезинфекция на ръце. Тази изключително полезна станция за дезинфекция на ръце напълно безконтактно елиминира всички патогенни микроорганизми от ръцете само за една секунда. Освен това тя спестява време и средства с икономичната си консумация и високата си ефективност. За разлика от повечето апарати за дезинфекция, тук говорим за една иновативна, екологична технология, която осигурява стерилност на ръцете и предотвратява разпространението на болестотворни микроорганизми. Машината обработва ръцете с антисептик на алкохолна основа, чрез впръскване под налягане. Важно е да отбележим и нейния изобретател – това е фирма Метал Инвест Габрово ООД.

Приложения на HDS – Aвтоматичен апарат за дезинфекция на ръце 

Всъщност станции за дезинфекция на ръце като Hand Disinfection System или HDS – автоматичен апарат за дезинфекция на ръце, вече са доказали ефективността си. Те могат да бъдат срещнати в различни заведения и учреждения като ресторанти, молове, болнични заведения, училища, бензиностанции, хотели, офиси, кина и много други. А най-хубавото е, че са подходящи и за дома, където цялото семейство може да се чувства в пълна безопасност.

Независимо дали във времена на опустошителна пандемия или не, здравето винаги ще е най-важното нещо за всички нас. Без отлична хигиена обаче, то просто е невъзможно. Това е и причината всички ние ежедневно да се стараем да живеем в хармония и чистота. Ако даден дом, офис или заведение се сдобие със станция за дезинфекция на ръце днес, тя няма да бъде излишна утре, когато цялата тази история с Covid-19 ще бъде просто един неприятен спомен от миналото.

Дезинфекцията е била и винаги ще бъде задължителна за редица места и моменти от нашето ежедневие, когато трябва да бъдем сигурни, че не влизаме в контакт с каквито и да било замърсители. И вече е наистина лесно да постигаме всичко това. Повече информация и възможност за покупка можете да направите чрез уеб сайта на фирмата създателка – Metalinvest-bg.com.

 

Сподели
Предишна страницаГрадовете потъват в Земята
Следваща страницаРевю на рутера Tenda AC10U AC1200
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.