HOLM 510

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира HOLM 510 RGB – нов модел бюро, създадено за взискателни геймъри. Пространственият плот е оборудван с безжично зарядно устройство, USB хъб и дистанционно LED осветление, което създава уникална игрална среда. Всичко това идва в комплект с практични държачи и основи.

Бюрото предлага обширно работно пространство с размери 160 x 75 см. Производителят се е фокусирал върху висококачествено и модерно, стилно карбоново покритие. Вграденото RGB LED осветление също добавя усещане за стил. HOLM 510 RGB е оборудван с дистанционно управление и разнообразие от режими и ефекти,така че всеки играч да може да създаде своя собствена уникална игрална станция.

Настолният плот Genesis HOLM 510 RGB има вградено безжично зарядно устройство, което не заема място на бюрото и позволява бързо зареждане на устройствакато смартфони и други. Също така има вграден хъб с три USB 3.0 порта за улесняване на свързаността с различни аксесоари. Управлението на кабелите е опростено благодарение на канали и рафт под плота на масата с място за разклонител.

Genesis HOLM 510 RGB е окомплектован с държачи за слушалки и чаши, които могат да се монтират отпред или отстрани на бюрото. Има и два разглобяеми рафта за високоговорители и LED колони, които могат да бъдат монтирани навсякъде. Благодарение на това решениедопълнителните аксесоари не заемат повече място.

HOLM 510 RGB ще се предлага на цена около 600 лв. с включен ДДС от официалния дистрибутор PolyComp.