Едва ли има друг телевизионен сериал, освен „Игра на тронове“ (Game of Thrones), за който да се е говорило толкова много и да е генерирал такова огромно количество интерес и отдаденост. Феновете на шоуто са толкова много, че ако не го гледате, поне сте чували за него и дори знаете за какво става въпрос. Сега всички тези почитатели ще получат нещо специално.

ВИЖ ОЩЕ: ДЖОРДЖ ЛУКАС НЕ ЗНАЕ НИЩО ЗА НОВИЯ STAR WARS

Това е кратка документална серия за Game of Thrones, която ще покаже предстоящия сезон пет зад кулисите – снимачната площадка, актьорите, продукцията, подготовката. Името на краткия филм е „Game of Thrones: A Day in the Life“ и ще дебютира по HBO съвсем скоро – на 8 февруари . Разбира се, изключваме варианта тази серия да ни развали кефа от събитията в сезон 5, който от своя страна дебютира на 12 април, така че спокойно.

Интересното е какво точно ще видим в този половинчасов специалната серия. Камерата ще следи три различни снимачни екипа, заедно с актьорите, на три места по света, където снимат – Белфаст в Северна Ирландия; Дубровник в Хърватия и провинция Осуна в Севиля, Испания. Много добре знаем за колко голяма продукция говорим тук, така че очаквам да видим нещо грандиозно. Определено да координираш толкова много хора и да няма проблеми, които да провалят снимки или планове, е трудно. Но HBO и хората, стоящи зад студиото, очевидно се справят много добре.

Вижте и краткия трейлър за документалната серия на Game of Thrones: