game-of-thrones-igra1

Много е кофти, когато трябва да чакаш следващия сезон на любим сериал, нали? Точно в такова положение са (сме) в момента милионите фенове на Game of Thrones – култовата поредица на HBO, базирана на фентъзи епоса „Песен за огън и лед“ на Джордж Р. Р. Мартин.

Един от начините да направите чакането малко по-приятно е като сами се включите в битката за Железния трон благодарение на играта Game of Thrones Ascent. Доскоро тя беше достъпна само онлайн и за iOS, но вече може да се играе и на устройства с Android. Според създателите й от Disruptor Beam цели 4 500 000 потребители са я изтеглили до момента, така че очевидно си заслужава най-малкото да я пробвате.

Game of Thrones Ascent ви поставя в ролята на благородник от Вестерос, който трябва да преодолее различни изпитания в битката си за Железния трон, като сюжетът се развива във времето преди да започне историята на Джордж Р. Р. Мартин и да се случи мистериозната смърт на Ръката на краля. Играта ви дава възможност да увеличавате територията си, както и репутацията си сред останалите играчи.

За да постигнете целите си, ще участвате в политиката на Вестерос, която включва не само битки, но и дипломатически решения, бракове и т.н. Можете да сключвате съюзи с други играчи, за да увеличите силата си, както и да кроите пъклени планове срещу конкурентите. Стана ли ви интересно? Свалете играта за iOS и Android и успех в покоряването на Седемте кралства! 🙂

game-of-thrones-igra