Според информация в пресата, новият флагман Samsung Galaxy S10 ще бъде представен официално най-рано през месец януари следващата година. Разбира се, това е най-чаканото събитие от всички фенове на корейския производител, имайки предвид, че Galaxy S е перлата в короната на Samsung.

Според добре известния лийкър Ice Universe, споделил информацията още през август, а сега потвърдено и от AllAboutSamsung, вече знаем в какви цветове ще се предлага следващият флагман на корейците.

Флагманът ще се продава в цветове: черен, бял, зелен, сребърен/сив и розов.

Е, помислено е за всеки. Дори и за дамите. Разбира се, това е непотвърдена от Samsung информация, което трябва да се има предвид в случая. До представянето на моделите има още много време, тъй че не е изключено корейската компания да промени някои от решенията си.

Иначе се очаква по-големият и скъп модел Galaxy S10 Plus да разполага с тройна задна камера, разполагаща с основен сензор, широкоъгълна камера и телефото камера. Любопитното е, че тази комбинация може да бъде забелязана и при LG V40. Както обикновено обаче, очаква се качеството на камерите на Samsung да бъде по-високо.

В същото време стана ясно, че най-вероятно Samsung няма да представят революционния си сгъваем модел до края на тази година. На този етап наричаме проекта Samsung Galaxy F, докато корейците не му дадат официално название. Смяташе се, че ще можем да видим устройството до края на тази година, но сега се очаква първият F модел да бъде представен в началото на следващата година.

Ще бъде интересно да видим в действие революционния сгъваем смартфон на Samsung. Определено обаче основното събитие, което очакваме с нетърпение, е представянето на флагмана Galaxy S10. Какви ли изненади ще има този път?