Шестото издание на Деня на игрите с GameBox и Mulligan Board Games Club ще бъде много специално. Посещението ни на Essen Spiel ’16 беше изключително интересно и ползотворно (повече за него тук) – върнахме се с най-новите заглавия за годината! Още по-добрата новина е, че вие ще можете да изпробвате част от тях на Деня на игрите в Mulligan тази неделя, шести ноември. Пригответе се за над десет заглавия, които ще можете да играете на място, списък и снимки на които можете да намерите по-долу. Ако не ви се играят нови неща (нещо не е наред с вас), можете да се възползвате от библиотеката на клуб Mulligan (линк).

Този път ще се фокусираме върху тестването на нови неща, поради което ще ви оставим да си играете на спокойствие – няма да има от нашите задачи, но считаме, че многото игри ще компенсират. От следващия брой обаче, задачите се завръщат, така че се възползвайте от кратката пауза – съвсем скоро отново ще ви караме да търсите съкровища из Мусагеница!

Списък с игрите, които ще можете да пробвате на деня на игрите:

– Cry Havoc
– Inis
– Adrenaline
– Chariot Race
– Kanagawa
– Master of Orion
– Not Alone
– Ice Cool
– Touria

– Mystic Vale
– Codenames: Pictures

Входната такса на събитието този път ще е само 3 лева, но притежателите на клубни карти за Mulligan Board Games Club по традиция ще минават тънко – само за левче!

Очакваме ви!

ozone 1