Нощта на Предприемачите

„Нощта на Предприемачите“ е нетуъркинг събитие, което цели да събира хора интересуващи се от Бизнес и Предприемачество веднъж месечно на едно място. Нямa ограничения по отношение на пол, възраст, кариера и др. Всеки месец през годината стотици предприемачи и дигитални експерти обменят опит, идеи, контакти в различни заведения тип бар из центъра на София.

Събитието е напълно БЕЗПЛАТНО, защото целта не са парите, а хората!

Събитията са по-скоро неформални и предразполагащи за едни приятни и приятелски разговори, затова няма и дрескод. Обичайно срещите се провеждат след средата на месеца и то винаги в Понеделник вечер.

„Избрахме Понеделник вечер, защото това за Нас е най-хубавия ден от седмицата поради ред причини: това е едно ново начало, нов шанс за успех, ново приключение. Начален час на ежемесечната ни среща е 19:00ч. като продължаваме до полунощ и при по-голяма посещаемост, както често се случва при Нас дори до 01:00-02:00.“ Споделя създателят на събитието Ивайло Георгиев!

Мисията на събитието е да допринесе дейно за развитието на Предприемаческата екосистема в България, чрез създаване на една подкрепяща се и активна общност.

За да не пропуснете някое следващо събитие следете уебсайта https://entrepreneursnightout.org/

Нощта на ПредприемачитеАко желаете да бъдете част от тази изключителна общност: Заповядайте в групата с всички гости от минали събития, където се обменя ценна бизнес информация и се дискутират различни теми.

Заповядайте на Нощта на Предприемачите!

Вижте следващото събитие:

https://www.facebook.com/events/358300564968861/

искански език

 

Сподели
Предишна страницаБезопасността на шофьорите е приоритет за Google Assistant
Следваща страницаИновативна лаборатория на Apple
Теодор Захариев е професионалист в SEO от 2010г. и е добре познат SEO експерт в България. Ръководи успешно SEO отдела на Kipo.bg – уеб агенция с богат опит в разработката на уеб проекти, SEO и цялостната корпоративна идентичност на редица известни брандове. Поддържа собствен SEO блог – SeoTeo.info, в който можете да обогатите знанията си за SEO.