droid_turbo_gallery_02

На 28-ми октомври Motorola приятно изненада всички с един от най-добрите си продукти – Droid Turbo, когото мнозина нарекоха истински технологичен звяр. Гадното обаче е, че телефонът е ексклузивен само за Verizon потребителите, така че никой друг щатски оператор няма да има възможност да го продава, какво остава пък за останалата част от света. Но изглежда, че все пак мощното устройство може да стане достъпно за всички, защото следващия месец Motorola май ще представи глобален вариант в Бразилия под името Moto Maxx.

Виж още: Ревю на Samsung Galaxy Alpha

Бразилският сайт за технологии Technoblog е получил покана за събитие на Motorola на 5-ти ноември. Въпреки че няма подробности какво точно ще бъде представено на него, на поканата ясно се вижда гърбът на Droid Turbo. Между другото, снимката по-долу, която е използвана за поканата, е включена и в сайта на Motorola при представянето на Droid Turbo.

droid_turbo_gallery_06

Вероятно името на устройството в глобалния вариант ще е Moto Maxx – название, което Motorola регистрира като търговска марка по-рано тази година. Макар че ще се казва по друг начин, смартфонът ще има същите спецификации като Droid Turbo, включвайки 5.2 инчов дисплей с 1440 х 2560 пиксела, 2.7 GHz Snapdragon 805 процесор, 20.7 MP камера, 3 GB RAM, 32 GB/64 GB вградена памет и силната 3900 mAh батерия, може би най-впечатляващата характеристика, която предизвика най-голямо внимание.

Няма информация дали бразилският Droid Turbo – Мoto Maxx, ще бъде достъпен за другите страни в света, но силно се надяваме да е така. Повече информация със сигурност ще разберем следващия месец.