Coosno Bar и Coosno Home, две версии на модерна масичка за кафе

Възприемайки нов подход към домашния уют и удобство, дизайнерският екип на Coosno, група от експерти по интелигентни домове, създаде модерната масичката за кафе на бъдещето.

Иновации, които издигат традиционните мебели за дома до нови висоти

Тази блестяща и футуристична масичка за кафе служи като хладилник, озвучителна система, парти център и място за съхранение за всяка стая в дома.

Това не е просто маса. Тя е умен домашен аксесоар, който ще направи живота у дома, забавен, модерен и по-удобен. Със зашеметяващ футуристичен дизайн и полезни функции, Coosno става център на внимание във всеки дом.

Днешните помещения са повече от място за живеене. Те са център за събиране на приятели и близки, както и за социални контакти. Уредите за интелигентен дом не са само глезотия. Те могат да добавят удобство, стил и забавление в социалния живот на всяко семейство. Coosno е полезен инструмент за споделяне на най-добрите моменти в ежедневието с приятели и близки.

Повече от помощник

Coosno действа като маса за кафе или аксесоари във всяка стая на къщата и е особено полезна за всекидневни, домашни вечеринки, мъжки партита и развлекателни моменти. Вградени в лъскавия дизайн ще откриете чекмеджета за съхранение. Това е перфектният спътник за партита с автоматичен, LED осветен капак, който прикрива голямо хладилно пространство за напитки и закуски.

Също така разполага с няколко Bluetooth високоговорителя в стерео масив, който може да предава музика от смартфони и други мобилни устройства, за да добави звук и забавление във всеки един момент. Светещият светодиоден връх може да се синхронизира с музиката за постигане на пулсиращ, строен или друг светлинен ефект за желаната атмосфера.

Не на последно място за улеснение на всички гости Coosno предлага вградено безжично зареждане. Потребителите могат да зареждат телефона си, като просто го поставят на върха на капака.

В улеснение на партита и офиси

Coosno има вграден помощник на Google. Чрез прости гласови команди потребителите имат незабавен достъп до всякаква информация. Насладете се на Spotify или други услуги за стрийминг, задайте календари, контролирайте осветлението и интелигентните функции на дома, проверете времето, поръчайте храна, сверявайте напомнянията и много други. Coosno е готов да служи, по всяко време.

Всички функции се контролират от приложение и гласови команди, които правят използването на домашния помощник толкова просто.

Стилна, иновативна, забавна и изпълнена с полезни функции, интелигентната маса за кафе на Coosno вероятно ще се превърне в център на всеки съвременен дом.

Сподели
Предишна страницаMSI представя лаптопа PS63 Modern за модерен стил на живот
Следваща страницаНовите iPhone на Apple
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.