CleverPet

CleverPet

Какво прави вашето куче, когато е само у дома? Скучае и затова често прави бели, от които вие не оставате доволни, когато се приберете, нали?

CleverPet е игрова конзола за кучета, която в момента се бори за финансиране от Kickstarter. Целта на играта е да накара животното да натисне светещ бутон, за да получи вкусна хапка храна. Всичко започва лесно, кучето просто натиска и получава награда, след това играта се усложнява и само светещите бутони осигуряват вкусното лакомство.

Както при хората,  CleverPet се адаптира към нивото на уменията на животното, така че то да не остане разочаровано и същевременно да не получава наградите твърде лесно. Устройството е свързано чрез WiFi и вие можете да следи чрез специално приложение, как се справя вашият любимец и колко лакомства е получил. Ако сте загрижени той да не напълнее, CleverPet може да се използва вместо купичка за редовните хранения на животното през деня.

Джаджата цели да ангажира вниманието и да забавлява вашия домашен любимец, докато е сам в къщи. При предварителна заявка цената му ще бъде 159 долара, а редовната ще е 199 долара. Ако успее да събере необходимите средства, CleverPet ще бъде едно интересно предложение на пазара, което ще достави приятни усещания както на вашето куче, така и на вас. Ако устройството ви е заинтригувало, можете да разберете подробности за него на страницата му в Kickstarter.