Гледайте видеото и в YouTube

Днес, едно от най-известните мобилни приложения у нас и със сигурност лидер в категорията кино – Cinexio, става на една година. Тези от вас, които по някаква случайност все още не знаят за него, могат да прочетат нашето ревю.

За една година Cinexio успешно имплементира своята единна система за резервации за всички кина в България и заслужено вече няколко месеца по ред е в топ 10 класациите за iOS и Android. С натрупани над 50,000 сваляния и регистрирайки над 10,000 резервации месечно, приложението се превърна в истински хит.

За да отпразнува всички тези постижения, Cinexio организира страхотна игра с още по-страхотни награди, предоставени от партньорите Кино Арена, Vivacom и HTC Bulgaria. [rquote]Спечелете една от уникалните награди![/rquote]Големите награди са HTC One, 5 пакета за едногодишен мобилен интернет Traffic Unlimited XL с 12Gb трафик месечно + мобилен Wi-Fi рутер, както и 500 билета валидни за 2D и 3D прожекции в Кино Арена. Наградите обаче не свършват до тук! Кино Арена осигурява допълнително 500 стандартни менюта пуканки с газирана напитка, 500 RealD 3D очила „Замръзналото кралство“, 500 RealD 3D очила „Хобит: Пущинакът на Смог“ и 500 порцеланови чаши брандирани със „Смърфовете“ и „Аз, проклетникът“. С други думи – подаръци ще има за всички от сърце! За повече подробности посетете официалната страница на Cinexio.

Както всяка игра, така и тази има своите условия за участие, но те едва ли ще затруднят някого. Играта започва на 15.12.2013 и ще продължи до 15.01.2014!

 

• Първо, трябва да свалите приложението за вашето Android OS или iOS устройство. Това може да направите от GooglePlayVivaApps или AppStore.

• След това трябва да си харесате някой от филмите и да резервирате билет през приложението. Не забравяйте обаче, че филмът задължително трябва да е от програмата на Кино Арена.

• Последната стъпка е регистрацията на баркода на билета в профила ви в приложението.

 

Запазването на билети е повече от улеснено, а направените резервации се местят  автоматично в секцията „Билети“ в профила ви. Така при закупуването на билета от касите на Кино Арена може просто да си покажете „билетчето“ в профила, на което е събрана цялата информация, от която имате нужда.

[cquote]Вижте видеото за повече информация относно регистрацията[/cquote]

При регистрацията на билета в профила трябва да се попълни киното, в което е гледан филма, името на самия филм и накрая да се сканира баркода. Може да сканирате неограничен брой кодове, но всеки участник може да спечели не повече от една от наградите.

И така, какво си пожелавате вие? Телефонът на годината HTC One, пакетите за неограничен мобилен интернет от Vivacom или една от хилядите награди на Кино Арена? Победителите от играта ще бъдат обявени на 30.01.2014г. на официалната Facebook страница на Cinexio.

Играта на Cinexio