Гениалната безжична мишка има иновативни функции за потребители с големи изисквания

Cheery, най-големият доставчик на компютърни устройства, представи безжичната мишка MW8 ADVANCED. Технологичната джаджа предлага иновативни функции. Създадена е да отговаря на високите изисквания на най-претенциозния потребител. MW8 ADVANCED се присъединява към портфолиото на Cherry, като нова флагманска мишка, съчетаваща дизайна с най-съвременна технология.

НАЙ-ДОБРИ МАТЕРИАЛИ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА

Cherry MW8 ADVANCED разполага с елегантна метална повърхност, изработена от полиран алуминий, която представя най-високо качество на изработка. Гумените подложки имат клетъчна структура на вороной от двете страни на мишката, за да се осигури добро сцепление. MW8 ADVANCED пасва перфектно на ръката, което доставя удоволствие от използването й.

Cherry добавя усъвършенствани функции, като допълнително издръжливо колело с оптично сканиране, магнитна ключалка за USB приемник и транспортна чантичка. Тези характеристики правят иновационната мишка еднакво подходяща, както за мобилни, така и за стационарни приложения.

ВИСОКОТОЧЕН СЕНЗОР ЗА PixArt

Cherry MW8 ADVANCED не само изглежда добре. От техническа гледна точка, тя може да се похвали с прецизен лазерен навигационен сензор. Той гарантира, че мишката може да работи на почти всяка повърхност включително и стъкло – без подложка за мишка. В допълнение, резолюцията на сензора може да се регулира в четири стъпки между 600, 1000, 1600 и 3200 DPI (точки на инч), като се гарантира, че MW8 ADVANCED е подходяща за използване с 4К монитори.

БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА ЧРЕЗ 2,4 GHz ИЛИ BLUETOOTH

MW8 ADVANCED предлага множество опции за свързване. Потребителите могат просто да свържат мишката към съвместима система, използвайки вградената функция Bluetooth. Алтернативно може да използвате предоставения USB приемник, за да установите безжична връзка с 2,4 GHz, защитена с криптиране AES-128.

Превключването между двата режима на свързване е лесно и се извършва, чрез плъзгане на превключвателя в долната част на мишката. Използвайки тази функция, може да свържете MW8 едновременно с преносим и настолен компютър, като бързо превключвате между двете устройства с плъзгача на превключвателя.

ИНТЕГРИРАНА БАТЕРИЯ ЗА ДЪЛЪГ ЖИВОТ

Интегрираната литиева батерия с голям капацитет от 550 mAh осигурява дълъг експлоатационен живот с едно зареждане, с продължителност до 70 дни. Двуцветният светодиод осигурява информацията за зареждането на батерията, избраната резолюция и връзката с компютъра.

Препоръчителната цена на безжичната Cherry MW8 ADVANCED е $50.

ЗА CHERRY

Компанията е световен лидер в проектирането, производството и разпространението на компютърни мишки, магнити и чип-четци. Основана от Walter Cherry през 1953 година, тя бързо си създава име, което е символ на качество и издръжливост на цялата продуктова линия.