canonconnectlead

Canon се стараe да предложи всичко за фотографите и видеографите, включително и полезни аксесоари. Външните твърдии дискове не винаги са най-удобното решение, защото до голяма степен се налага ръчното подреждане на данните. Новото предложение на Canon дава възможност да се улесни цялата процедура. Устройството е снабдено с твърд диск с обем от 1 TB, както и възможности за свързаност чрез Wi-Fi и NFC, има четец за картите SD и CF, както и USB и Ethernet портове.

ВИЖ ОЩЕ: ALCATEL ONETOUCH Е КОПИЕ НА MOTO 360, НО НА ПОЛОВИН ЦЕНА

Това разнообразие от опции прави свързването на всякакви устройства много лесно. Допълнително улеснение е предоставеното дистанционно управление в комплекта. Идеята на Canon Connect Station е да бъде свързван посредством своя HDMI порт към телевизор и на него да бъдат разглеждани свалените данни. Несъмнено това ще съкрати много време и нерви на нетърпеливите пътешественици. Очакваме устройството да се появи по магазините в края на месец юни, а цената му е обявена за 299 щатски долара.

Canon Connect Station няма да е особено евтин, но удобството си заслужава, особено ако притежавате няколко фотоапарата или камери. Устройството е особено.