Apple пусна най-новия модел на iPhone за продажба преди 7 седмици. През първия уикенд след това компанията продаде 5 милиона телефона и високото ниво на търсене напълно „унищожи” резервите на Apple. Предварителните поръчки от днешна дата имат срок на изчакване от 3 до 4 седмици, което означава че ще се изпълнят в сезона за коледно пазаруване, което няма да се отрази добре на гиганта.

Тери Гоу, който е изпълнителен директор на Foxconn – компанията, която е отговорна  за производството на iPhone 5, заяви че все още съществува проблема с това как да направят достатъчно телефони, за да изпълнят всички поръчки. Слухове твърдят, че Apple са ускорили производството през Foxconn чрез Foxconn International Holdings, но Гоу не потвърди тази информация.

Източник: BGR

Сподели
Предишна страницаSuperbob се завръща във всички магазини на bob
Следваща страницаGoogle отново промени визията на Search
Ангел Симеонов е студент по книгоиздаване във ФЖМК на СУ "Св. Климент Охридски". Има шестмесечен стаж във списание VICE, където се занимава с писане и превод на статии с различна тематика. Темите от които се интересува са мобилните устройства, мобилните оператори, социалните мрежи и приложения, маркетинг и социология.