Има ли някое от вградените приложения на iOS, което не ползвате? Сигурно дори са няколко. Присъствието им на вашия смартфон сигурно е достадно. Тим Кук обясни преди време, че възможността да деинсталирате вградени приложения би била сложна поради начина на работа на операционната система, но това не трябва да ви обезкоражава.

Според метаданните в програмния код на най-новата версия iTunes iOS ентусиасти са открили информация, която сочи към скорошна възможност неизползваните от вас приложения да бъдат скривани.

Новата функционалност на iOS се очаква да бъде представена със следващата голяма версия на мобилната операционна система от Apple iOS 10. Най-вероятно ще я видим на конференцията на разработчиците WWDC през юни, докато самия ъпдейт се очаква през септември.

Какво ще кажете? Бихте ли се радвали да можете да скриете неизползваните от вас приложения на своя iPhone или iPad?

1 коментар

  1. Определено бих се радвал на тази възможност. Като любител на Apple продукти обожавам простотата, изчистеният дизайн и безупречната функционалност. Тази стъпка ще даде свобода на потребителите да подредят иконите на своите Apple устройства така, че да им доставя удовослатвие при всяко отключване на устройството си. Apple чува своите потребители. И прави всичко възможно. Мисля, че е редно да сме доволни от грижите към нас.

Comments are closed.