iOS-7-Control-Center-Flickr-button

Вчера късно вечерта Apple пусна към разработчиците четвъртата бета версия на мобилната операционна система iOS 7. Софтуерът вече е достъпен за сваляне за iPhone, iPad и iPod Touch.

Според Apple, ъпдейтът съдържа „подобрения и бъгфиксове“, като компанията предупреди отново, че iOS 7 трябва да се инсталира само на устройства, които са сертифицирани за работа с бета версии за разработчици.

ios7-beta

Една от промените в новата бета версия е стрелката при заключения екран на телефона. Тя вече не сочи нагоре, а надясно, по посока отключване. iOS 7 Beta 4 подобрява и проблемите със синхронизацията на календари чрез  iCloud.

lock-ios 7 new

Apple пуска бета версии всеки две седмици, но четвъртата на iOS 7 се забави, защото порталът за разработчици беше хакнат за цели 8 дни.

Сподели
Предишна страницаВИДЕО: Сравниха новия Nexus 7 и iPad Mini
Следваща страницаLG представи калъфче за необявения смартфон G2
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg