Точно когато си мислехме, че Apple са приключили с представянето на продукти за тази година, на пазара се появи нещо ново и абсолютно неочаквано. Аксесоарът се нарича Apple iPhone 6s Smart Battery Case и е произведен от американската компания, за да акомпанира вашия iPhone 6 или 6s.

Както се разбира от името, това е калъф за iPhone с вградена батерия. Той е силиконов и удобното при него е, че има Lightning порт, така че да можете да зареждате телефона си без да махате калъфа. Друго предимство е, че можете да следите нивото на допълнителната батерия през интерфейса в iOS. Това, което можем да изтъкнем като минус при дизайна на въпростия аксесоар обаче е, че няма как да спрете зареждането на своя iPhone от него – веднага щом пъхнете смартфона вътре, той започва да се зарежда.

На сайта на Apple не е упоменато колко е капацитетът на допълнителната батерия, но според източниците тя не може да зареди iPhone 6 или 6s напълно от 0 до 100%. И въпреки това, този калъф би бил много полезен за хора, които имат нужда от повече заряд.

Apple iPhone 6s Smart Battery Case вече може да бъде поръчан от официалния сайт на Apple, като цената му е 99 долара. Предлага се в два цвята – черно и бяло. Какво ще кажете?

apple-iphone-6s-smart-battery-case-screenshot

4 Коментари

  1. Грозна, ама върши работа. Ако и защитата на телефона е на ниво с този калъФ…

  2. Определено защитата е на нииво. Погледни дебелината на гумата. Аз не виждам къде може да налепиш 99 долара при тази изработка.

    По-добре да бяха представили калъф с безжично зареждане. И без това имат проблем с USB кабела си.

Comments are closed.