ADR_Iphone6_01
Концепция на adr-studio

Според анализатора Тимъти Аркъри американската компания Apple вече е финализирала дизайна на бъдещия си флагман iPhone 6 и се е спряла на малко по-голям дисплей – 4.8-инчов, който да бъде своеобразен отговор на големите екрани, които виждаме в устройствата на преките конкуренти на корпорацията.

Припомняме, че още през септември месец миналата година се заговори, че Apple ще пусне смартфон с по-голям дисплей, но той със сигурност няма да надхвърля 5-инча, тъй като компанията държи устройството да е удобно за ползване само с една ръка.

Същевременно хай-енд джаджата на Apple ще поддържа и Wi-Fi стандарта 802.11ac, а по отношение на софтуера, според информацията, с която разполага Аркъри, компанията планира да внедри и редица софтуерни иновации в iPhone 6.

Според анализатора настоящият 5S е бил само подготовка за тазгодишните модели, тъй като според него 64-битовият процесор А7 и скенерът за пръстови отпечатъци тепърва щели да позволят въвеждането на нови услуги и възможности.

Традицията на Apple е да представя смартфоните си през септември, но редица слухове твърдят, че тази година ще можем да ги видим още през юни.

Сподели
Предишна страницаАмерикански съд постанови: Samsung нарушава още един патент на Apple
Следваща страницаИзтече пресснимка на Samsung Galaxy Note 3 Neo
Силвия Янчева е технологичен журналист и редактор на Smart News. Работила е в дирекция на МВнР и била е част от екипа на първата демократична онлайн медия Policymic. Като най-голяма своя страст определя спорта, който е неизменна част от ежедневието й от години насам. Интересува се и от политика, Психология, PR, Фотография, и социални мрежи. За контакти: yancheva@smartnews.bg