Samsung Galaxy Note 7 вече е тук и след няколко дни вече ще е по магазините, където ще може да хвърлите една торба пари, за да го имате. Флагманът на корейците бе представен снощи и мнозина вече се питат, какво ново има в този смартфон. Samsung ни улесниха значително, отговаряйки на този въпрос с една снимка, която казва всичко.

Тази година Galaxy Note 7 предлага нови 7 характеристики, които го отличават от стария модел. Макар да не са кой знае колко значителни и революционни, някои от тях се отличават. Скенерът на ириса е може би най-интересната част от този телефон. Корейците се стараят да са на гребена на вълната, а теми като „сигурност“ определено са много актуални в последно време. Тази нова добавка може и да се окаже бъдещето в тази сфера, ако съдим по всички филми, които сме гледали, но дали ще се наложи предстои да разберем.

Дали тези нови 7 подобрения ще помогнат на Galaxy Note 7 да промени класацията на топ смартфоните оставям да кажете вие. Доволни ли сте от видяното и бихте ли заменили стария си телефон с нов Samsung Galaxy Note 7?

Note-7-8