Всеки ден ни се налага да се справяме с някои доста досадни неща, на които никой не е намерил решение, или поне така сме си мислили досега. Изглежда не е необходимо да се тормозим с изключително дребни затруднения, тъй като интересни джаджи могат лесно да ни спестят излишни нерви. Вижте 7 от тях:

WiFi химикалка

wifi-penВсичко, което напишете с тази химикалка на хартия излиза и на дисплея на вашия компютър/таблет.

Изстудяващи пластини

steel-cooling-tabletsТези стоманени “топчета”, които са направени от същия материал като повечето медицински и стоматологични инструменти се използват и в кухнята. Те са напълно чисти и не пълнят с нищо течността, само я охлаждат.

Желирана гъба

jelly-clothТази желирана гъба достига и до най-недостижимите от човека места и ги почиства изключително добре.

Супер пластилин

super-plasticineТочно като пластилина това нещо заема всякаква форма. Можете да го поставите навсякъде. Изсушава се и се втвърдява и остава залепено за всякакви повърхности. Може да го използвате за абсолютно всичко, да поправите нещо или да го подобрите.

Чаша за чай

cupТова не е обикновена чаша за чай! Както виждате е със специален строеж, благодарение, на който слагате край на ръчното изцеждане и вадене на торбичките за чая.

Пластмасова кутия

boxПитате се за какво ви е пластмасова кутия с таймер? Това лесно може да ви откаже от вредните навици. Слагате каквото си искате в нея и нагласяте таймера. Кутията се затваря и няма как да я отворите преди времето да е изтекло.

Саксия

flower-potСаксия, която няма как да падне през балкона, било то като без да искате я бутнете или в лошо време. Страхотно, нали?