lollipop-wallpapers-50-уолпейпъра

Android 5.0 Lollipop може още да е далеч от вашия смартфон (ако изобщо стигне до него), но това не означава, че не можете да пренесете духа на новата версия на устройството си, без да чакате какво ще реши производителят му.

Благодарение на две приложения на разработчика Harsh Singhvi можете да се сдобиете с цели 50 уолпейпъра, които са изработени в стила на Material Design – новия дизайнерски кодекс на Google, който дебютира именно в Android 5.0 Lollipop. Той ще бъде приложен във всички софтуерни продукти на технологичния гигант, като процесът вече започна.

Виж още: Galaxy S5 и LG G3 може да получат Android 5.0 Lollipop по-рано от очакваното

И така, ако искате да премените Android смартфона си в нова дрешка, значи тези уолпейпъри са точно за вас! Всички са с перфектно качество и подходящи за почти всички устройства, тъй като поддържат различни резолюции. Разработчикът обаче предупреждава, че приложенията не са оптимизирани за таблети. ТУК можете да свалите първите 30 уолпейпъра (след които и 11-те официални), а ТУК – останалите 20. Изборът е достатъчно голям, за да има за всеки по нещо. Най-хубавото: приложенията са напълно безплатни и освен това са изключително лесни за ползване – сваляте, инсталирате, избирате кой ви харесва най-много и го слагате. Наслаждавайте се! 🙂