Ghost in the Shell

Това определено ще се хареса на феновете на Матрицата. Даже от трейлъра изглежда, че може би кадрите ще са по-добри… Ghost in the Shell излиза на 31 март и го очакваме с нетърпение.

The House

Това е обичайната комедия, така че няма кой знае какво да се коментира. Продуцентите вероятно залагат на това, че главни герои са Уил Ферел и Ейми Полър и повечето хора биха гледали филма заради тях. Може би са прави. Излиза на 30 юни.

Hounds of Love

Този трейлър „разказва“ доста абсурдна страшна история, без дори да показва и една секунда със страшни неща. Но дори без никакви детайли, вероятно можете да се досетите какъв е сюжетът на филма: няколко серийни убийци. Филмът излиза в САЩ на 12 май.

Sandy Wexler

Най-новото от Адам Сандлър за Netflix изглежда по-скоро като „throwback“ към неговите смешни герои от 90-те. Това ще бъде третият от четирите филма, за които Сандлър има договор с Netflix. Излиза на 14 април.

The Bad Batch

Ана Лили Амирпур ни хвана окото през 2014 с тъмния, стилен и фантастичен A Girl Walks Home Alone at Night. Тя сега се завръща с The Bad Batch, който е като един напълно различен и странен свят. Представете си Лудия Макс, само че с хаус музика. Излиза на 23 юни.