Camera Fun Pro

Camera Fun Pro ($0,99) e следващо в списъка и е създадено за едно по-различно съсловие от хора. Филтрите, налични в приложението, са по-шантави и забавни от тези, които притежават разгледаните дотук апликации. Едно от готините неща е, че приложението ти показва как би изглеждала снимката с някой ефект, още преди да си я направил. Така че не е нужно да снимаш, да слагаш ефекти и да се надяваш на кадъра, който искаш – тук става от първия път! Разбира се, има и по-професионални налични филтри, но като цяло това приложение набляга на смешното и по-разчупеното.

 

Camera JB+

Camera JB+($1,99) става все по-популярно и е базирано на камерата na Android OS Jelly Bean. Има три възможности за снимане: нормален кадър, видео и панорамна снимка. Има вграден редактор на снимки и може да се правят малки корекции по снимката. Ако ви допада нормалната камера на Android, то това приложение е препоръчително за вас!

Cymera

Cymera (безплатно) е поредното приложение на Android, което е широко разпространено. С повече от 10 млн. изтегляния до момента се нарежда на високо място по ранг сред всички подобни на него. А и е доста високо оценявано от потребителите. За разлика от повечето такива апликации, Cymera се съсредоточава върху заснемането на определен тип снимки. А именно – снима предимно портретни кадри.  Разбира се, има и функциите на стандартна камера с всички ефекти и филтри, но „специалността“ му е снимки в лице. Има напълно отделен набор от опции, когато се опитваш да заснемеш снимката на някого 🙂