камера

Да си фотограф-аматьор е голяма работа в днешно време. Има хора, които са превърнали в професия правенето на снимки с iPhone-а си. Приложенията за камера и обработване на снимки работят доста добре, като дават достъп до някои изключителни функции на телефона (като например HTC Zoe или Samsung Drama Shot).  Но понякога ти се иска нещо по-различно и малко по-уникално. Тогава е моментът да хвърлиш един бърз поглед на най-добрите приложения за снимки през операционната система Android. И точно това е, което сега ще направим.

ВИЖ ОЩЕ: iPhone 5S срещу Sony Xperia Z2

 

Camera MX

Първото приложение в нашия списък е Camera MX (безплатно). Сравнявайки го с другите не можем да кажем, че е нещо особено. Няма задължително всички функции, които един фотограф би желал, но ако сте просто любител и ако ви харесва споделянето на снимки с Google+ или Instagram, то това би ви било повече от достатъчно.

 

Camera Zoom FX

Camera Zoom FX e следващото приложение ($3,99). За разлика от Camera MX и повечето други приложения в списъка ни, Camera Zoom FX има различен подход в използването на ефекти и филтри за обработване. То позволява смесването на различни ефекти, за да можете сами да създадете филтър. Ако прекалено много ви мързи да направите това, в приложението ще намерите вече готови и спокойно може да изберете между тях.

 

Camera360 Ultimate

Camera360 Ultimate (безплатна) е не само едно от най-популярните приложения за Android, но и едно от най-добрите.  За много потребители това приложение като цяло замества оригиналната камера. Не е учудващо, защото в него са събрани всевъзможни функции. Наскоро дори е ъпдейтнато и включа повече настройки. Така ще получите още по-добро усещане, докато снимате.