nexus 7 new_

Днес в мрежата изтекоха  пресснимки на новия Nexus 7 таблет, който трябва да бъде анонсиран тази седмица от Google и да бъде на пазара в САЩ до 30 юли.

Новият Nexus 7 ще пристигне със 7-инчов дисплей с резолюция от 1920 на 1200 пиксела, Qualcomm Snapdragon процесор с тактова честота от 1.5 GHz, 2 GB RAM и избор между 16 или 32 GB вградена памет.

Този път таблетът ще има две камери – 5-мегапикселова задна и 1.2-мегапикселова предна. Операционната система, която ще задвижва устройството е Android 4.3 Jelly Bean.
new-nexus-73

Преди няколко дни Google изпрати покани към медиите за специално събитие в сряда, на което се очаква компанията да представи официално новия Nexus 7 таблет и версията 4.3 Jelly Bean на операционната система Android.

Източник: @evleaks

Сподели
Предишна страницаApple тества 13-инчов iPad
Следваща страницаОфициални снимки и на бялата версия на Motorola Moto X
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg