Теленор вече предлага технологията eSIM и за умните часовници от серията Samsung Galaxy Watch3. Клиентите на оператора могат да активират eSIM като втора карта с втори номер в устройствата, така че да имат връзка дори когато не носят смартфона си със себе си.

Технологията eSIM представлява вграден SIM чип, който може да бъде използван чрез зареждането на eSIM профил в устройство. Това позволява по-голяма гъвкавост и по-широк набор устройства, които да се възползват от мобилни услуги.

Samsung Galaxy Watch3 се предлага от Теленор в два размера – по-малкият 41 мм., както и по-голям 45 мм. вариант. Това е най-новият умен часовник на Samsung с по-голям кръгъл дисплей, по-тънко шаси и стилен дизайн. Устройството разпознава различни спортове и може да измерва нивото на кислород в кръвта, качеството на съня и предоставя детайлно проследяване на бягане.

Теленор предлага Samsung Galaxy Watch3 LTE 41 мм. на цена от 798,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 23.99 или на лизинг за 36,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Samsung Galaxy Watch3 LTE 45 мм. от Теленор ще е на цена от 845,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 23.99 или на лизинг за 38,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

 

Сподели
Предишна страницаMotorola razr 5G е най-новият сгъваем смартфон в онлайн магазина на VIVACOM  
Следваща страницаЛунната почва може да съдържа вода
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.