Теленор предлага Moto G8 Power, най-новия модел на Motorola. Смартфонът може да бъде закупен чрез Купи онлайн, както и в търговските обекти на Теленор.

Motorola Moto G8 Power е с 6.4-инчов безрамков дисплей с резолюция 2300×1080 пиксела, който има малък прорез в горния си край. Там е разположена предната камера е с 16MP сензор. На гърба е система от четири камери, която включва 16MP основна камера с бленда f/1.7 и фазов автофокус, ултра широка 8MP камера, дългофокусна камера с 8MP сензор, двойно оптично приближение и фазов автофокус и 2MP макро камра.

Смартфонът е с осемядрен процесор Snapdragon 665, 4GB RAM и 64GB вътрешна памет. Батерията му е с капацитет 5000mAh, като телефонът поддържа бързо зареждане. Moto G8 Power разполага с двойни стереоговорители с Dolby аудио, както и чиста версия на Android 10.

Теленор предлага Motorola Moto G8 Power на цена от 319,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 29.99 или на лизинг за 15,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Сподели
Предишна страницаОгромни промени в новите iPhone
Следваща страницаЗабележителни подробности при визуализации за самоуправление
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.