С приложението SmartAd, Теленор дава възможност на своите клиенти на абонаментни планове да получат допълнителни мегабайти за мобилен интернет на максимална скорост без допълнително заплащане срещу разглеждането на рекламно съдържание.

Приложението SmartAd е достъпно за устройства, работещи с операционна система Android и може да бъде използвано от всички частни и бизнес клиенти на оператора.

SmartAd може да се свали безплатно от секция „Услуги“ в приложението MyTelenor или от Google Play. За да могат да се възползват от него, потребителите е необходимо да регистрират чрез телефонния си номер свой профил в приложението, като отбележат интересите си, на които ще се базират предложените рекламни клипове.

При успешни инсталация и регистрация в приложението SmartAd потребителите ще получат еднократно 2000 MB за мобилен интернет на максимална скорост. След това, при ежедневно гледане на предложените рекламни клипове, потребителите ще получават по 500 MB на всеки десет дни. Всеки от допълнителните пакети е с валидност 30 дни от датата на активиране и важи само на територията на България.

SmartAd показва до 15 рекламни клипа на ден, при отключване на смартфона. Потребителите могат да изберат също дали да виждат рекламни клипове при входящи и изходящи обаждания. Клиповете  са с продължителност до 6 секунди и без звук.

Съдържанието, което ще се покаже през деня, се зарежда автоматично, като при наличие на WiFi дори един път в деня, не се изразходват MB от наличния пакет за мобилен интернет.

Рекламите, които се излъчват в SmartAd са базирани на възрастта и предпочитанията на потребителя, като приложението може да се използва от деца, с разрешението на родител. Използването на приложението по никакъв начин не нарушава нормалната работа и всички останали функции на устройството

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

 

Сподели
Предишна страницаТеленор организира томбола за 100 безплатни фактури при плащане през приложението MyTelenor
Следваща страницаНай – реалистичната игра
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.