Теленор България определи Богдан Узелац за своя нов Главен търговски директор. Той ще оглави екипа в компанията, отговарящ за ръста на клиентската база и бизнес развитието в съществуващи и нови сегменти.

„Богдан има богат опит в продажбите, маркетинга и бизнес развитието, с който става част от ръководния екип на Теленор България. Уверен съм, че той ще е движеща сила за бизнес растежа, както и постигането на стратегическите ни цели, докато насърчава най-добрите таланти в търговската ни организация“, каза Джейсън Кинг, Главен изпълнителен директор на Теленор.

С над 15 години опит в телекомуникациите и технологиите, Богдан Узелац е доказан международен експерт в изграждането на дигитални телекоми на разнообразни европейски пазари, включително Централна и Източна Европа, Скандинавието, Русия и ОНД. Той е икономист по образование, заемал е множество управленски роли в търговията на дребно, маркетинговите проучвания, ценообразуването, управление на стойността и сегментите в Теленор Сърбия и е бил старши вицепрезидент „Потребителски пазар“ в Теленор Дания между 2013 и 2016 г. Преди да се присъедини към Теленор България, Богдан Узелац е бил старши вицепрезидент „Клиентска база и управление на стойността“ в Beeline Russia.

„Очаквам с нетърпение да водя търговския и маркетинг екип и да надграждаме успехите на компанията. Заедно имаме планове да продължим да повишаваме стойността на предложенията си към нашите клиенти чрез нашата най-добра мрежа, първокласни продукти и дигитални услуги и развивайки културата ни за фокусиране върху клиента да разрастваме бизнеса на компанията“, каза Богдан Узелац, Главен търговски директор на Теленор.

Сподели
Предишна страницаАнтикоагуланти без странични ефекти
Следваща страницаУчените откриха същества, които разширяват представата ни за живота
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.