Съоснователите на Instagram представят ново социално приложение за четене на новини

Съоснователите на Instagram Кевин Систром и Майк Кригер наскоро обявиха разработването на ново приложение за социални медии. Това приложение е създадено специално за четене на новини и има за цел да промени начина, по който хората консумират и споделят информация. В свят, в който информацията е постоянно на една ръка разстояние, това приложение е настроено да внесе ново ниво на социално взаимодействие в изживяването при четене на новини.

Приложението, което все още е неназовано към този момент, ще позволи на потребителите да откриват, споделят и обсъждат статии, новини и друго съдържание с приятели и семейство. Този нов подход към четенето на новини ще осигури персонализирано изживяване, позволявайки на потребителите да бъдат информирани за темите и хората, които ги интересуват най-много. Приложението също ще включва социална емисия, където потребителите могат лесно да виждат и споделят статии в своята мрежа, помагайки да се създаде усещане за общност и сътрудничество около четенето на новини.

До момента се знае, че приложението ще работи съвместно с платформата Artifact, което е персонализиран софтуер за новини. Като продукт на ранен етап, Artifact все още се разработва и все още не е монетизиран, но дял от приходите с издателите беше споменат като възможна опция.

Една от основните цели на приложението е да осигури по-ангажиращ и интерактивен начин за потребителите да бъдат информирани. За разлика от традиционните източници на новини, това приложение ще позволи на потребителите да споделят и обсъждат статии с тяхната мрежа, което води до по-динамично и информирано изживяване. Приложението също така ще включва социални функции като възможността да харесвате, коментирате и споделяте статии с други. Това ще осигури ново ниво на взаимодействие и ангажираност, което в момента не е налично в традиционните новинарски уебсайтове или приложения.

Съоснователите на Instagram са уверени, че това ново приложение ще бъде добре прието от потребителите и ще осигури така необходимата промяна в начина, по който хората приемат новини. С бързия темп на технологичния напредък стана по-важно от всякога да бъдете информирани за най-новите разработки. Това приложение е настроено да предоставя свеж и иновативен начин да бъдете информирани, като същевременно поддържа потребителите свързани с техните приятели и семейство.

В свят, в който социалните медии се превърнаха в неразделна част от нашето ежедневие, съоснователите на Instagram отново се стремят да разтърсят нещата и да променят начина, по който взаимодействаме с технологиите. Новото приложение за социални медии за четене на новини е само последният пример за техния ангажимент за създаване на иновативни продукти, които помагат на хората да останат свързани и информирани. Независимо дали сте зает професионалист, който иска да бъде в крак с последните новини, или просто някой, който иска да бъде информиран, докато поддържа връзка с приятелите и семейството си, това приложение със сигурност ще ви предостави свеж и увлекателен начин да бъдете информирани .