VICE докладват за служители на Burger King, които се възползвали от drive-thru системата на ресторанта, за да продават трева на свои клиенти. Случката се е разиграла в град Епинг, Ню Хемпшир, като двамата пласьори са били задържани. Гарет Норис (20-годишен) и отговорникът смяна Меган Диърборн (19-годишна) в момента са под гаранция от 2500 долара и по-късно ще бъдат изправени пред съда.

Не е ясно от кога двамата са въртяли бизнеса си, но властите съобщават, че са разкрили схемата благодарение на полицай под прикритие, който е разбрал как става работата — трябвало е само да отидете до drive-thru кабинката на ресторанта и да си поръчате „екстра-хрупкави картофки“. Ако Норис е бил на смяна, както е станало в деня когато полицаят е направил поръчката, клиентите получавали чаша за кафе, пълна с марихуана.

Изглежда любителите на слаби наркотици като тревата ще трябва да намерят друг начин да се снабдяват с любимата си субстанция. В Ню Хемпшир канабисът е забранен, за разлика от някои други щати, където употребата на трева за медицински нужди и/или развлечение е легална. В Орегон дори си имат drive-thru за марихуана. Може би Норис и Диърборн е трябвало да започнат работа там…