В миналото за представителките на нежния пол, които винаги са носили рокли и поли, се е считало, че по този начин те получават всичката сила и енергия на земята. В днешно време малко хора обаче мислят за земята, а камо ли за енергията ѝ, но роклите и полите са били и ще бъдат най-любими за жените в световен мащаб. Щом се облекат с рокля или пола, те не само, че изглеждат по-женствени, прелестни и елегантни, но и започват да се чувстват по-хармонично и красиво. И не е никаква тайна, че всеки мъж изгаря от желание да види жена с такава одежда, отколкото от най-готините дънки. Модната седмица в Ню Йорк, Милано, Париж и Лондон е дала на световния моден свят много варианти за модерни, стилни и красиви рокли и поли.

В онлайн магазина „Евиза“ можете да откриете всякакви по размер damski rokli, които ще са модни през новите сезони. Но нека първо се опитаме да се запознаем с най-новите модни тенденции за есента и зимата 2019/20г.

Асиметрията, като тенденция, не може да не изпъкне на преден план. Дизайнерите на „Евиза“ са измислили най-различни начини как да сътворят една асиметрична рокля или пола – с джобове, декоративни атрибути, различни дължини, багри и материали. В самото начало на новия сезон ще бъдат супер модерни полите и роклите с нетрадиционна кройка.

Много модни през новия сезон също са различните видове гънки – широки и тесни, успоредни и припокрити; каквато е технологията на най-модерните рокли и поли – плисираните. Роклите и полите, които могат да се открият в най-новата колекция на „Евиза“, са много романтични, ефирни и грациозни. Асиметричната пола до пода, дълга кожена пола „плисе“ бяха интегрирани в модата за този сезон от Виктория Бекъм чрез модно ателие Джон Галиано. Плисираните поли обаче този сезон много често са къси и най-много стигат до коляното.