stick-with-android

Вчера Apple пусна първото си приложение за Android – „Move to iOS“, което цели да помогне на потребителите лесно и бързо да се прехвърлят от мобилната операционна система на Google към тази на Apple.

Разбира се, реакциите на Android потребителите не закъсняха. В Google Play Store се появиха редица негативни ревюта за „Move to iOS“, а много от хората оцениха приложението само с една звезда. Това не е всичко.

screenshot_20150918-160707

Един разработчик реши да отговори подобаващо на „Move to iOS“, създавайки приложение с името „Stick with Android“. И то прави точно това, което предполагате. Нищо. При старта му на екрана на вашето устройство ще се появи зелен екран с икона, казваща ви „кликнете тук, за да останете с Android“. Натискате и успешното продължавате да работите с Android.

Едва ли ще се изненадате като ви кажем, че първоначалните ревюта за „Stick with Android“ са изключително положителни. То е безлатно и може да бъде изтеглено от Google Play Store. Приложението е съвместимо с Android 4.0.3 или по-нова версия.

screen-shot-2015-09-18-at-15-57-19

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS