Четвъртото ежегодно издание на конференцията “Продавай успешно в Румъния и Гърция” ще се проведе в град София на 31ви октомври и 1ви ноември 2019 год. Тази година събитието ще събере на едно място повече от 300 специалисти от 5 държави и ще се състои в напълно обновената зала Витоша на Интер експо център.

 

Организаторите от eCommerce Academy залагат на утвърдени имена от бранша на електронната търговия от северната и южната ни съседки, а лектори ще има още от Украйна и Чехия, които ще представят възможностите на две много добри продажбени платформи.

След много успешната конференция в началото на лятото, проведена в Русе под мотото Създаване на мостове в електронната търговияАкадемията за онлайн продажби eCommerce Academy организира своето 4то ежегодно събитие за продажби между България и други балкански държави. В него на фокус са възможностите на румънския и гръцки пазари, които са 4 пъти по-големи от българския по брой на пазаруващите, а що се отнася до стойността на паричния оборот, генериран от онлайн търговия, те са по 7-8 пъти по-развити от България.

Събитието е възможност за всеки търговец да научи изключително важни неща за платформите, които може да използва, счетоводните и правни аспекти на работата в чужбина, как да превежда и адаптира своето съдържание, какви услуги да използва, за да обработва и доставя своите пратки, а също така и много други. На събитието се очаква да има повече от 300 представители на бизнеса у нас, Гърция и Румъния, което е уникална възможност за създаване на контакти и обмяна на опит.

Като част от събитието, организаторите предвиждат и експо зона, в което множество партньори ще изложат щандове. На тях всеки от гостите може да получи допълнителна информация за услугите им и да размени контакти.

Към конференцията са предвидени и две много интересни практически обучения, които ще се фокусират върху продажбите в един от най-големите маркетплейси у нас и подготовката за един от най-важните в електронната търговия дни – Black Friday.

Форумът ще се проведе на 31ви октомври и 1ви ноември 2019 год. в София, в обновената зала Витоша на Интер експо център, а както обикновено гостите ще имат възможност да се срещнат лично с лекторите. Час от тях са:

Флорин Филоте – представител на най-голямата маркетплейс платформа на балканите;

Мирча Кокошила – негерален директор на една от водещите курерски компании в Румъния;

Фотис Курмадас – собственик и управител на водеща платформа за онлайн магазини в Гърция;

Олга Луценко – представител на афилиейт платформа с покритие на румънския, българския и гръцкия пазар;

Ян Кеселак – ръководител развитие на мултибранд платформа, продаваща в България, Гърция и Румъния.

Всички желаещи да бъдат част от това събитие могат да се запишат чрез регистрационната форма в сайта на Академията: https://ecommercebg.com/

Сподели
Предишна страницаОтглеждаме месо в космическа лаборатория
Следваща страницаМощен изкуствен интелект помага за анализа на данни
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.