galaxy s6

Galaxy S6 и S6 edge се радват на изключителна популярност и много предварителни поръчки, но част от потребителите вече започнаха да се оплакват от дефектни бройки. Първият проблем е свързан с дисплея на Galaxy S6 edge, като при някои модели на него се показват странни цветове и/или той е дошъл със силни надрасквания.

Това не е всичко. Samsung и закупилите един от флагманите на технологичния гигант ще трябва да се притесняват за още един проблем, този път свързан с Galaxy S6. В корейските медии се появи информация за потребител, който получил своя чисто нов S6, но бързо установил, че няма да може да използва смартфона си, защото батерията толкова се била подула, че успяла да изкриви задния му панел.

Потребителят, разбира се, заснел устройството, като сами виждате снимките. Все още не е ясно каква е била причината за този проблем, но е доста притеснително да се види, че има вероятност да се случи нещо подобно по време на доставката на Galaxy S6. Смартфоните идват с предварително заредена наполовина или по-малко батерия, като изглежда при някои бройки тя е дефектна. От Samsung са взели проблемния S6 и са го заменили с нов. Да се надяваме, че повече няма да четем за подобни случаи с новите флагмани на корейците.

galaxy s6

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS