Отбор по AGOT
Отбор по AGOT

A Game of Thrones: The card Game е картова игра, която е изцяло инспирирана от поредицата книги на Джордж Мартин – A Song of Ice and Fire. В нея можете да командвате всеки персонаж от враждуващите фракции, както и да развивате интелекта си с невероятно интересни и засукани интеракции между различните карти!

Вижте повече на следното видео:

Миналата година отборът на България завоюва бронзови медали и се нареди в топ 3 от 18 държави на европейското първенство в Германия!

Интересното в този турнир е, че се провежда в средновековния замък Щалек, в град Бахарах, разположен точно на брега на река Рейн. Турнира е обичан от играчите и е най-посещаваното събитие за AGOT е Европа. То запознава и сплотява играчи от различни държави, както и ни помага да мислим комбинативно.

Освен отборното първенство на A Game of Thrones имахме и успешни индивидуални изяви от Петър Стефанов, който се подреди в топ 32 от над 400 участника.

Надяваме се през 2018-та година отбора да покори мечтаната титла, както и български играч да спечели индивидуалния турнир.