• Изчистен 21:9 6.2-инчов дисплей за повече възможности за сърфиране и по-добра продуктивност
  • Тройна камера с боке ефект за творчески вдъхновения
  • Мощна 3580mAh батерия с функция за бързо зареждане

 

Sony обяви Xperia L4, ново базово попълнение към портфолиото си от смартфони с фокус върху забавлението.

 

Широкоъгълен 21:9 дисплей с изтънчен дизайн и повишена продуктивност

 

Серията L на Sony се разраства с Xperia L4, която идва с изящен 6.2-инчов 21:9 широк дисплей като част от едно стилно устройство, създадено перфектно да приляга в ръката ти. Съотношението 21:9 ти позволява да виждаш повече и да скролваш по-малко. Благодарение на интерфейса на Sony, който ти позволява да разделиш екрана си на части, можеш да стартираш и да се насладиш на две приложения едновременно, разположени удобно в два отделни прозореца. Телефонът е още по-лесен за използване, благодарение на функцията Side Sense, която ти дава лесен достъп до любимите ти приложения.

 

Разгърни фотографските си умения

Xperia L4 е първият модел от серията L на Sony, който включва тройна камера – 13-мегапикселов основен сензор, 5-мегапикселов ултра широк сензор и 2-мегапикселов сензор за дълбочина. Така можеш да изразиш своята креативност и да създадеш висококачествени, артистични снимки, които могат да бъдат подчертани допълнително и с красив боке ефект.

 

Винаги улавяй цялата картинка като превключваш между широкоъгълния и ултраширокоъгълния обектив. Това ти позволява да снимаш всичко от красиви пейзажи до ефектни портрети.

Възможностите за креативност са подсилени с 21:9 дисплей, който позволява да се правят снимки и видеа в драматичното съотношение 21:9.

 

Мощната 3,580mAh батерия с функция за бързо зареждане без проблем ще издържи през целия натоварен ден, за да ти позволи да правиш повече от това, което обичаш.

 

Функцията Xperia Adaptive Charging на Sony следи телефона ти, докато се зарежда, за да осигури батерията да не се претоварва и така да удължи нейния живот.

 

Наличност

Xperia L4 е налична в два цвята – черно и синьо. Ще се продава в определени пазари от пролетта на 2020 г.

Сподели
Предишна страницаОткрита е загадъчна ДНК в западноафриканците
Следваща страницаЧастни граждани в орбита на Земята
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.