В интернет изкочиха снимки на много интересен дизайн на новия флагман на Samsung Galaxy S6 Edge. Както можете да видите на снимката по-горе, това е телефонът, отговарящ по цвят на всеки един от членовете на Отмъстителите (Avengers) от филмовата вселена на Marvel.

Никъде не е упоменато дали това са официални дизайни и дали телефонът ще се появи на пазара в лимитирани такива версии, но определено е готино да си мислим, че бихме могли да притежаваме зеления „Хълк“ или пък жълто-червен „Железен човек“. Имайки предвид връзката на корейската компания с Marvel Studios, няма да се учудя, ако някой ден заварим Limited Edition смартфони в някой магазин на Samsung. Доколкото се вижда от друга снимка (по-долу), явно има проектирани и калъфчета, тип S Cover, за всеки един от цветовете, което е доста яко.

Премиерата на „Отмъстителите 2“ (Avengers: Age of Ultron) за България е на 24 април, което е в същия месец, в който ще видим Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge на пазара. Дали това е жокер, че тези цветове са истински? Не бихме могли да знаем, преди това да се случи.