vs01-08_0148cxs.0

LG ще предлага смарт часовник с операционната система WebOS. Това стана ясно от представяне на Audi на CES 2015, където за първи път бе показан за кратко часовник, който работи с версия на WebOS. Кратката демонстрация бе за повикването на нов модел кола на немската компания.

ВИЖ ОЩЕ: НОВИЯТ МОДЕЛ КАМЕРА NARRATIVE CLIP 2 БЕШЕ ПРЕДСТАВЕН НА CES 2015

Представянето на все още необявения модел от LG предизвика интереса на много от присъстващите. За щастие журналисти и репортери успяха да се доберат до устройството. Според техните първи впечатления от LG са се постарали значително – потребителският интерфейс е бил специално подобрен. Той предлага удобна работа с часовника и достъп до неговите функции.

Навигационното меню е кръгло, което прави много удобна работата с приложението за календар и достъп до бързите настройки. Устройството има възможност чрез NFC свързаност безжично да отключва вратата на колата. Разлика от G Watch R прави използването на кожена каишка и добрата изработка на коронката. Добавена е и възможност за провеждане на разговори. Други функции са контрол на музиката, електронната поща и приложение за следене на някои здравословни параметъра.

Ще очакваме с нетърпение официалното обявяване на все още безименния модел на LG.