Дойде време да видим първия трейлър за новото попълнение към филмите за супергерои – „Ant-Man“ на Marvel Studios.

„Ant-Man“ е адаптация по комикса за Скот Ланг (тук изигран от Пол Руд), който нахлузвайки специален костюм, придобива възможността да се смалява до големината на насекомо, но и да увеличава силата си многократно. В случая Ланг е последовател на надарения учен Ханк Пим (в ролята Майкъл Дъглас), който е изобретателят на костюма и първият Човек мравка.

ВИЖ ОЩЕ: „ИГРА НА КОДОВЕ“ ИЛИ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ БИОГРАФИЧНИ ФИЛМИ ЗА УЧЕНИ

Единственото, което знаем за това какво ще се случи във филма е, че Ланг ще трябва да действа с помощта на ментора си Ханк Пим, за да спаси света от някаква заплаха. Как ще стане това обаче, засега е мистерия. С изключение на малкото информация, която ни дава трейлърът, а именно – „Ant-Man“ ще язди мухи яростно, за да спаси дъщеря си и целия свят.

Доколко Пол Руд е добър избор за главната роля, ще се въздържа от коментар (не е от най-любимите ми актьори), но ще ви кажа кой друг ще видим на големия екран – това са Еванджелин Лили („Изгубени“ и „Хобит“), Хейли Атуел, която ще се завърне в ролята си на Пеги Картър (видяхме я в „Капитан Америка“ и сериала „Agents of S.H.I.E.L.D.“), Кори Стол („Наследството на Борн“ и „Заразата“) и рапърът T.I. Режисьор на продукцията е Пейтън Рийд, който познаваме от „Навитакът“ (Yes Man). Премиерата пък очакваме на 17 юли тази година, поне за САЩ (за България още няма информация).

Трябва да признаем обаче – официалният постер е просто трепач! Вижте го: