LG G Flex 2 е с 13-мегапикселова задна камера с лазерен автофокус и оптична стабилизация, каквато имаме и при LG G3. Предната е 2.1 мегапиксела, което може би ще е разочароващо за част от потребителите, които искат да правят уникални селфита. Все пак основната камера е по-важна и се надявам с лазерения автофокус да могат да се правят снимки, достойни да се съпоставят с тези на G3.

ВИЖ ОЩЕ: РЕВЮ НА APPLE IPAD AIR 2

Именно поради тази причина реших да споделя с вас малко снимки, които направих вчера, докато записвах ревюто на телефона, за да може да придобиете представа за възможностите на новия телефон на корейците. Реално камерата не се различава по нищо от тази на G3, като дори и самото меню е същото. Това не трябва да ви притеснява особено, защото и така тя пак е много идеална за работа и изповядва именно политиката, на която лично аз съм привърженик, а именно просто и семпло меню, без излишни функции, но в същото време удобно и функционално.

Що се отнася до самите снимки, бих казал, че тези на LG G3 са една идея по-добри. При LG G Flex 2 се забелязва малко повече шум, а и снимките не са толкова резки, колкото при миналогодишния флагман. Иначе, качеството определено е добро, цветовете са точни, а оптичната стабилизация помага изключително много при заснемането. Бих казал, че на тъмно има нужда от подобрение при телефона с извит дисплей. Там шумът е много повече, но би могло да се направи малко софтуерно подобрение.

Дори и с една и съща технология, от снимките става ясно, че двата телефона имат различна софтуерна оптимизация. След първата галерия от снимки ще намерите и втора, която е с кадри, заснети с двата модела и дирекно наложени заедно, за да се види разликата. Също така, може да видите галерии от снимки в пълна резолюция на двете LG-та в линковете по-долу.

Финално ще да кажа, че камерата на LG G Flex 2 определено се справя много добре и снимките, които може да направите с нея не са никак лоши. Разбира се, винаги има място за подобрения. Ще се радвам да споделите какво мислтие за примерните снимки, които успях да направя и реално за представянето на телефона, съпоставен с флагмана LG G3.

СНИМКИ В ПЪЛНА РЕЗОЛЮЦИЯ НА LG G FLEX 2

СНИМКИ В ПЪЛНА РЕЗОЛЮЦИЯ НА LG G3

Flex 2 LG G Flex 2 Camera Sample 3 LG G Flex 2 Camera Sample 4 LG G Flex 2 Camera Sample 5 LG G Flex 2 Camera Sample 6 LG G Flex 2 Camera Sample 7LG G Flex 2 Camera Sample LG G Flex 2 Camera Sample 8 LG G Flex 2 Camera Sample 9 LG G Flex 2 Camera Sample 10LG G Flex 2 Camera Sample 1 LG G Flex 2 Camera Sample 11 LG G Flex 2 Camera Sample 12 LG G Flex 2 Camera Sample 13 LG G Flex 2 Camera Sample 14 LG G Flex 2 Camera Sample 15 LG G Flex 2 Camera Sample 16

Следващите снимки са направени по едно и също време и в еднакви условия с LG G Flex 2 и LG G3. Тук можете директно да направите съпоставка на двата модела. При заснемането изчаках достатъчно, за да може и двата телефона да фокусират и да си настроят всичко максимално точно.

LG G3

LG-G3-Camera-Sample-10 LG-G3-Camera-Sample-11 LG-G3-Camera-Sample-12 LG-G3-Camera-Sample-13

 

LG G Flex 2

LG-G-Flex-2-Camera-Sample-17LG-G-Flex-2-Camera-Sample-20 LG-G-Flex-2-Camera-Sample-18 LG-G-Flex-2-Camera-Sample-19

LG G3 vs LG G Flex 2

LG-G-Flex-2-LG-G3 LG-G-Flex-2-LG-G3-100-crop